Ettan White Portionssnus Visa större

Ettan White Portionssnus

Ny

Ettan White Portion är ett white-portionsnus med en traditionell tobakssmak. Fyllig, robust och lätt rökig. Ettan White är något mindre fuktig än Ettan Portion.

More details

385,00 kr

Lägg till i önskelistan

Fakta

Varumärke Snus
Smakstyrka Medium
Nikotinhalt 8mg
Innehåll per dosa 21,6g
Tillverkare Swedish Match
Snustyp Portionsnus
Smaksättning Original
Förpackning dosa
Innehåll per förpackning 10 doser

Mer info

Ettan White Portion är ett white-portionssnus från Ettan. Ettan som är ett av Sveriges äldsta snusmärken, har i stort sett inte förändrats i receptet sedan 1822. Den traditionella tobakssmaken är något mildare vilket gör att de rökiga aromerna lyser igenom. Du anar även inslag av torkat gräs, tjära och malt. Liten hint av mörk choklad kan också träda fram. Portionerna är fyllda med smak, men torra på ytan i sitt white-utförande och erbjuder en lång smakrelease. Tidigare tillverkades Ettan snus av snusfabrikanten Ljunglöf, men på senare år har Swedish Match tagit över tillverkningen.

Missa inte denna klassiker i vit portion!

"Jacob Fredrik Ljunglöf skapade Ettan. Han förbättrade snuskvaliteten genom en egen tillverkningsmetod och började producera bättre snus än sina konkurrenter. Han lyckades dessutom göra kvalitetsbeteckningen No: 1 till sin, den som i folkmun kom att kallas just Ettan. Produkten Ettan lös har smakat på exakt samma sätt sedan 1822. Ettan original portion lanserades 1990 och under 2006 lanserades Ettan white portion. " - Swedish Match

Relaterade Produkter